Minecraft İndir

Minecraft Eşya Rehberi


Minecraft 1.12.2 İndir


Minecraft İndir

Minecraft eşya yapımı

Türkçe minecraft

25 Haziran 2014 Çarşamba

Minecraft 1.7.9 İndir Full Sürüm


Merhaba arkadaşlar,

Her zaman olduğu gibi Minecraft siteleri içerisinde en güvenilir ve hızlı indirme linklerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu konumuzda yeni özellikleri ile birlikte Minecraft 1.7.9 sürümünü hem tanıyacağız hemde BEDAVA en hızlı şekilde konumuzda indireceğiz. Dilerseniz öncelikle Minecraft 1.7.9 özelliklerini öğrenelim.

Sürümün Çıkış Tarihi :

14 Nisan 2014

Oyundaki Yenilikler:

Oyundan daha fazla performans elde etmek için genel olarak oyun hızlandırması yapıldı.

Giderilen hatalar:

Skinler ile ilgili oluşan bazı hatalar özenle giderildi.

MİNECRAFT 1.7.9 İNDİRME LİNKİ BURADA => Minecraft 1.7.9 İndir <= 

Eğer kurulum konusunda bilgi sahibi değilseniz daha önce anlattığımız kurulumu burada tekrar sizlerle buluşturalım.


Minecraft 1.7.9 Kurulumu :

Dosya tam olarak indikten sonra mause'nin sağ tuşuna tıklayarak buraya çıkart diyoruz.


Sonra açılan dosyaya tıklayın. İçinde tek bir program var. Minecraft179.exe 'ye tıklayın.




Açılan menüde Next butonuna tıklayın.



Çıkan iki ekrana da  Next diyoruz.






Sonrasında açılan pencerede install butonuna tıklıyoruz.




Yükleme başlayacak bittiğinde ise aşağıdaki ekran çıkacak. Finish dediğinizde yükleme sona erecek.




Minecraft yazısı çıktıktan sonra iki kere Update yapacak yani oyunu güncelleyecek. Sonrasında aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Oraya isminizi yazarak play tuşuna basın.




Sonrasında burasına dikkat edin. aşağıda resimde görülen kısımda Versiyon bölümünde oynamak istediğiniz versiyonu 1.7.9 olarak ayarlayın. Sonrasında play tuşuna basın ve oyunu keyifle oynayın.




Play tuşuna bastıktan sonra oyun açılacaktır. Bir dipnot olarak bilgi verelim. Bu sürümle diğer geçmiş sürümleri de oynama şansına sahipsiniz.



Oyunun anlatımını ve güvenli indirme linklerini sizlerle paylaştık. EMEĞE SAYGI BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN.

Her zaman olduğu gibi son bölümde yeni sürüm ile ilgili bir oyun içi videosunu sizlerle paylaşalım. Bir arkadaşımız bu videoda oyunu çok güzel anlatmış.

Oyun İçi Görüntüleri :







Yeni sürümler için bizi takip etmeye devam edin. Minecraft oynamanın en doğru yolu.





Devamını oku ...

19 Haziran 2014 Perşembe

Full Minecraft 1.7.5 İndir



Daha önce olduğu gibi test etmeden yeni sürümleri yayınlamıyoruz. Bugün sizlere Şubat ayında çıkmış olan Minecraft 1.7.5 sürümünü sunacağız. Oyun kurulumu eski sürümlere biraz daha farklı yükleniyor. konumuzu dikkatli okuyarak sorunsuz şekilde yüklemeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak öncesinde dilerseniz biraz oyundaki yeniliklerden bahsedelim.


Öncelikle bu versiyonu kullanmak için sitemizin Minecraft 1.7.4 sürümünü de indirebilirsiniz. Ancak tavsiyemiz elbette yeni versiyonu bir denemek. Bir çok sitede oyunun demosunu full diye yükletiyorlar. Bizi takip ettiğiniz sürece denenmemiş ve kesinlikle çalışmayan hiç bir sürüm yayınlanmaz. Sitemizde verilen indirme linki ile de internetinizin son hızı ne kadar ise o hızla dosyayı indirebilirsiniz. Diğer sitelerde ise çeşitli indirme sitelerine yönlendirerek sizi uğraştırıyorlar. İndirme linkine tıkla indir bizde bu kadar basit.

İNDİRMEDEN ÖNCE YENİLİKLERE MUTLAKA BAKIN

Yenilikler:

Minecraft Krallıkları (Minecraft Realms) oyun desteği eklendi.
Daha fazla ülkeye minecraft krallıkları getirilmesi için düzenlemeler yapıldı.

Giderilen hatalar:

Sunucu tarafından olan performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri yapıldı.

MİNECRAFT 1.7.5 KURULUM DOSYASI
Minecraft 1.7.5 indirme linkine tıklayın => Minecraft 1.7.5 İndir <= 

Minecraft 1.7.5 Kurulumu

Dosya tam olarak indikten sonra mause'nin sağ tuşuna tıklayarak buraya çıkart diyoruz.


Sonra açılan dosyaya tıklayın. İçinde tek bir program var. Minecraft 175.exe 'ye tıklayın.




Açılan menüde Next butonuna tıklayın.



Çıkan iki ekrana da  Next diyoruz.



Sonrasında açılan pencerede install butonuna tıklıyoruz.


Yükleme başlayacak bittiğinde ise aşağıdaki ekran çıkacak. Finish dediğinizde yükleme sona erecek.



Minecraft yazısı çıktıktan sonra iki kere Update yapacak yani oyunu güncelleyecek. Sonrasında aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Oraya isminizi yazarak play tuşuna basın.



Sonrasında burasına dikkat edin. aşağıda resimde görülen kısımda Versiyon bölümünde oynamak istediğiniz versiyonu 1.7.5 olarak ayarlayın. Sonrasında play tuşuna basın ve oyunu keyifle oynayın.


Play tuşuna bastıktan sonra oyun açılacaktır. Bir dipnot olarak bilgi verelim. Bu sürümle 1.7.9 sürümünü de oynayabilirsiniz.



Oyun artık oynamak için hazırdır. Oyunu size ulaştırabilmek ve anlatabilmek için çok uğraş verdik. GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ KENDİM KURARKEN SİZE DE KARE KARE RESİMLERİNİ ÇEKTİM. LÜTFEN BUNCA EMEĞE KARŞI BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN.

Değüerli bir arkadaşımız oyunu kurduktan sonra videoya çekmiş. Bu keyifli görüntüleri de sizlerle paylaşmış olalım.

Devamını oku ...

16 Haziran 2014 Pazartesi

Minecraft Nasıl Oynanır? Minecraft Oyna



Minecraft dünyanın en keyifli ve yaratıcı oyunlarından biridir. Kendi dünyanızda doğadan yararlanarak herşeyi yapabilir ve survivor olabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla beraber yeni boyutlar oluşturarak hep birlikte şaheserler meydana çıkarabilirsiniz.
Minecraft oynamak çok büyük bir bilgi gerektirmiyor. Yaşam koşullarından ve gereksinimlerden anlamak için oyun hakkında uzman olmaya gerek yok. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi yemek , içmek ve barınmak gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayacaksınız. Yön tuşları ile yönlendirebilirsiniz. Klavyenin yanındaki numaralarla da seçimler yapabilirsiniz. 
Minecraft Nasıl Oynanır?

Arkadaşımız bu videoda nasıl hayatta kalacağımızı ve oyunu nasıl oynayacağımızı çok güzel şekilde ifade etmiş. Bizde emeğine sağlık diyoruz ve sitemizde sizlerle paylaşıyoruz. Konu altında sizlerde oyun ile ilgili bilgileri veya tüyoları bizlerle paylaşabilirsiniz.

Minecraft'ı Nasıl İndiririm?
 Türkiye içerisinde en çok Minecraft indirilen site bizimkisidir. En güncel sürümü her zaman üst bölümde bulabilirsiniz. Tıkladığınızda açılan sayfadan güvenli bir şekilde oyunu indirebilir ve oynayabilirsiniz. Minecraft ile ilgili her şeyi sitemizde aratarak da bulabilirsiniz. Burada daha önce denenmemiş hiç bir konu paylaşılmaz. Minecraft rehberi olarak sitemizi her zaman kullanabilirsiniz. Bizi sık kullanılanlara eklemeyi ihmal etmeyin. Dilerseniz şimdi sizi Minecraft 'tan bir kaç kare ile baş başa bırakalım.










Devamını oku ...

6 Haziran 2014 Cuma

Minecraft Bad Video Card Drivers Hatası Çözümü Resimli Videolu Anlatım


Minecraft konusunda en sağlıklı çalışmaları yapan sitemizde bugün çok karşılaşılan bir sorunun çözümünü sunacağız. Bad Video Card hatası alanlar bu konuyu biraz daha dikkatli okumalılar.

Öncelikle temel sebepleri iyi bilmek gerekiyor. Bunun birinci nedeni ekran kartınızın oyun için yetersiz olmasıdır.


Adım adım ne yapacağımızı öğrenelim. İlk yapacağımız işlem bilgisayarımızdaki ekran kartını öğrenmektir. Bunu yapmak için resimdeki işlemleri sırasıyla uygulayalım.



Başlat menüsünde çalıştır sütununa dxdiag yazıyoruz. Bu XP ve diğer sistemler içinde aynıdır. Çıkan dxdiag.exe ye tıklayın. 





Burada Ekran sekmesine tıkladığınızda ad yazan bölümde yazan ekran kartının modelidir.

Şimdi ekran kartımızın modelini öğrenmiş oldunuz. Ekran kartınızın güncel sürümünü internetten araştırarak mutlaka yeni sürümü güncelleyin. Hataların %70 'i bundan sebep oluyor. Yeni sürümü kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Eğer ekran kartınızı güncelledikten sonra hata aynı hatayı alıyorsanız bilgisayarınıza Microsoft 'un gerekli yazılımını yüklemeniz gerekecektir. Oyun Freamwork olmadan çalışmaz.

Microsoft .NET Framework 3.5 indirmek için tıklayın : Net Framework 3.5

Windows XP kullanan kullanıcılar ;
Masaüstünde iken Özellikler>Ayarlar>Gelişmiş>Sorun Gider bölümünde “Donanım İvmesi”ni ortaya yada biraz daha altına getirip uygula dediklerinde sorun çözülmüş olur.

Bütün bunları yaptıktan sonra hala aynı hatayı alıyorsanız bilgisayarınızın ekran kartı oyun için uygun değil anlamına gelir. Aklınıza takılan bir soru olursa çekinmeden bize yazabilirsiniz. Türkiye'nin en güvenilir Minecraft sitesinde sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğiz.

Bir genç kardeşimiz bizimkine yakın bir yöntemle anlatmaya çalışmış. Faydası olabileceğini düşünerek paylaşıyoruz.

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN.



Devamını oku ...