Minecraft İndir

Minecraft Eşya Rehberi


Minecraft 1.12.2 İndir


Minecraft İndir

Minecraft eşya yapımı

Türkçe minecraft

9 Temmuz 2014 Çarşamba

Minecraft 1.7.10 İndir Full Sürüm



Türkiye'nin en güvenilir Minecraft sitesinden size güzel haberlerimiz var. Minecraft yeni sürümü ile karşımıza çıkıyor. Minecraft 1.7.10 ile karşı karşıyayız. Bugün bütün detayları ile birlikte full sürümü hakkında bilgileri konumuzda bulabilirsiniz.

İlk olarak yeni sürümde neler değişmiş onları incelememiz gerekiyor.

Minecraft 1.7.10 Yenilikler
  • Oyuncu aktivite ekranı eklendi.
  • Realms UI geliştirmeleri yapıldı.
  • Sunucu ayarları daha ayrıntılı ve kolay bir hale getirildi.
  • Bazı basit hatalar düzeltildi.
Minecraft 1.7.10 İndir
Bu başlıkta ise kurulum linkimize tıklayarak hiç bir abuk subuk siteye yönlenmeden direk bilgisayarınıza yükleme yapabileceksiniz. Buradan indirdiğimiz Minecraft sürümleri 10 farklı virüs programından başarı ile geçmiştir. Bu nedenle Minecraft 'ı ücretsiz indirmenin daha güvenli ve hızlı bir yolu yoktur.
Not: Bazı arkadaşlar yavaş indirdiğini iddia ediyor. Bunun internet hızınızla alakası var. Kendi sunucumuzdan indirdiğiniz için 1 gbit hıza kadar indirebilirsiniz. Evinizdeki internetin hızını da Minecraft indirirken görmüş olacaksınız.

Dosya Boyutu : 274 MB. 
İnterneti kotalı olan arkadaşlarımız için dosya boyutunu da belirtmek istedik. Minecraft 1.7.10 beklenenden çok daha önce geldi. Oyuncuların belli şikayetleri üzerine oyun büyük bir titizlikle geliştirildi. Minecraft için genel olarak her sürümde daha gerçekçi bir hal aldığı konusunda bütün eleştirmenler aynı görüşteler. Her seferinde Minecraft oynamak çok daha güzel bir hal alıyor. 

Şayet daha önce kullandığınız Minecraft 'ı sitemizden indirdiyseniz Minecraft 1.7.10 'u da oynayabilirsiniz. Bununla ilgili kurulum anlatımı aşağıda yer almaktadır. 

Lütfen Okuyun!
Minecraft 'ı indirebilmek için belki bizim sitemizden önce bir çok siteyi denediniz. Üstünüzden para kazanmak için indirme sitelerini yönlendirerek sizi hem zaman kaybı hem de virüs sıkıntısına sokuyorlar. Biz ise sizleri hiç uğraştırmadan kendi sunucumuz üzerinden en hızlı şekilde indirmenizi sağlıyoruz. Bu sebeple 30 saniye ayırarak bir teşekkür etmeyi unutmayın. Yukarıda yıldız işaretine tıklayarak bizi sık kullanılanlara ekleyin. Her yeni sürümde en güvenilir adrestesiniz.

Minecraft 1.7.10 Kurulumu






İlk olarak indirdiğiniz rar dosyasını açın




Dosyanın içinde olan Minecraft 1.7.10.exe 'ye çift tıklayarak kurulumu başlatın.




Next diyerek devam edin.





Next diyerek devam edin veya istediğiniz herhangi bir klasör varsa browse seçeneğinden istediğiniz yere kaydedin. Önerimiz ise olduğu gibi kaydetmenizdir.




Burada masaüstüne kısayol oluşturmak için soruyor. Eğer masaüstünde kısayol olmasını istemiyorsanız kutucuğu seçeyin. Önerimiz ise masaüstünde kısayol olması için resimde görüldüğü halde devam yani next tuşuna basmanızdır.



Burada install dedikten sonra kurulum başlayacaktır.




Launch seçeneği seçili olarak Finish dediğinizde oyun açılacaktır. Minecraft yazısı bir süre bekletebilir. Bilgisayarınz ile alakalı bir durum. Bir kaç kere uptader çalışacak ve yükleme yapacak. Sonrasında aşağıda ekran açılacak.






Usarname yazan yere nickinizi girin ve play tuşuna basın.





İşte bu kısıma dikkat etmelisiniz. Mausenin olduğu bölümde oynamak istediğiniz sürümü seçip Play tuşuna basacaksınız. 1.7.10 sürümünü seçip play dediğinizde artık oyun oynamaya hazır olacaktır.




Görüldüğü gibi Minecraft 1.7.10 olarak oynama hazır halde. Eğer sizin sürümünüz ingilizce olursa Settings 'ten Languages bölümünden Türkçe'yi seçin. Hepsi bu kadar. Ücretsiz hızlı FULL Minecraft sahibisiniz. Bir teşekkürü hak ettiğimizi düşünüyorsanız saatlerce uğraşıp sizin için hazırladığımız kurulum ve setup için 10 sn nizi ayırıp lütfen bir teşekkür edin.


Bir önceki sürümü indirmek veya incelemek için tıklayın. >>> Minecraft 1.7.9 İndir <<<<
Devamını oku ...