Minecraft İndir

Minecraft Eşya Rehberi


Minecraft 1.12.2 İndir


Minecraft İndir

Minecraft eşya yapımı

Türkçe minecraft

12 Eylül 2013 Perşembe

Minecraft 1.6.2 ye nasıl geçilir? videolu anlatım


Bildiğiniz üzere sizlere Minecraft 1.6.2 yüklemesini kendi sunucularımızdan gerçekleştirdik. Güvenli bir şekilde indirme işlemini gerçekleştirdiğiniz. Sonrasında 1.6.2 ye geçişte zorluk çeken bir çok arkadaşımız oldu. Sizler için her zaman en detaylı anlatımları gerçekleştiren sitemiz bu konuda da sizi mağdur etmeyecek. Değerli bir arkadaşımızın videolu anlatımını sizlerle paylaşacağız. Lütfen emekler için bir teşekkürü çok görmeyin. Konu altında soru soran arkadaşlarımıza sizlerde yardımcı olmaya çalışın.
Minecraft konusunda sitemizde görmek istediğiniz her ayrıntıyı yorum olarak yazın. Bilgimiz dahilinde her konuyu sizlere sunmaya çalışacağız. Ayrıca sitemizde indirdiğiniz her parça güvenli sunucularımızda virüs taramasından geçmektedir. Asla virüs bulaşma tehlikesi yaşamazsınız. Bu nedenle Minecraft konusunda yeni ürünler çıktığında bize yorum yazın. Sizin için kendi sunucularımızdan ücretsiz olarak sunum yapacağız. Güvenli ve hızlı bir şekilde beklemeden indirmeleri yapabilirsiniz.Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

KARŞILIKSIZ TEK KURUŞ ALMADAN YAPILAN BU HİZMETLERE BİR TEŞEKKÜR YETERLİ OLACAKTIR. SİTEMİZDEKİ BÜTÜN DOWNLOAD ADRESLERİ SUNUCULARIMIZDA GÜVENLE BARINDIRILMAKTADIR. LİNK KIRILMA VEYA VİRÜS KORKUSU OLMADAN İNDİREBİLİRSİNİZ.

4 yorum:

  1. Pewdiepie hayranısın anladığım kadarıyla

    YanıtlaSil
  2. ben indirdim ama yüklendikten sonra başlatınca şu hatayı veriyor "Launcher has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." ne yapmalıyım

    YanıtlaSil