Minecraft İndir

Minecraft Eşya Rehberi


Minecraft 1.12.2 İndir


Minecraft İndir

Minecraft eşya yapımı

Türkçe minecraft

5 Mart 2015 Perşembe

Minecraft 1.8.2 İndir [Full Sürüm]



Minecraft dünyasında yeni çıkan sürümleri full indirebilmek için her zaman olduğu gibi bizim sitemizi tercih edebilirsiniz. Kendi sunucularımızdan virüssüz ve maksimum internet hızında indirebileceğiniz yeni sürüm için konumuzu dikkatli okumanız yeterli olacaktır.
Mineraft yeni sürüm ile birlikte çok daha gerçekçi hale geliyor. Bir çok farklı yenilik ile 1.8.2 çok cazip hale getirilmiş. Sizin için oyunu kontrol ettikten sonra kendi sunucularımızdan indirmeniz için konumuzu hazır hale getirdik. Elbette takıldığınız bölümler olursa bana yazmanız yeterli olacaktır. Sizin için sorunları çözümleyerek oyunu çok daha keyifli hale getirmeye çalışacağım.
Minecraft 1.8.2 full sürümünü çıkaranların sitesine bir kereliğine girmiş olacaksınız. Bu sadece oyunu yüklediğinizde bir kereye mahsus olur. Onun dışında bu işlem olmaz. Virüs kesinlikle mevcut değildir. İndirme hızı ise sona alınmıştır. Yani internet hızınız kaç ise o hızla ÜCRETSİZ olarak indirebilirsiniz.

SİTEMİZDE YER ALAN SÜRÜMLERİN HİÇ BİRİ DEMO DEĞİLDİR.

Minecraft 1.8.2 İndir


Yukarıda yer alan linke tıklayarak oyunu indirebilirsiniz.

EMEĞE SAYGI İÇİN LÜTFEN YORUM YAZMAYI İHMAL ETMEYİN.

Sitemden indirilen Minecraft sayısı milyonları geçmiştir. Bu da bu siteyi Minecraft 'ın Türkiye içerisinde en büyük sitesi yapıyor. Bu teşekür de benden sizlere olsun. Sitemi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.

OYUNU YÜKLEME BİLGİSİ


Oyun ilk olarak 1.7.4 olarak inerken kendi kendine bir kaç kere uptade yapacak. Play kısmına geldiğinizde sağ alt köşeden oynamak istediğiniz sürümü seçebilirsiniz. İster eski sürüm , istersenizde yeni sürümlerden birini oynayabilirsiniz. Eğer yükleme konusunda sorun yaşarsanız bana konu altında sormayı unutmayın.

Devamını oku ...